Politika

privatnosti

Politika privatnosti

Politika zaštite osobnih podataka
Prikupljanje, čuvanje, obrada i uporaba osobnih podataka provodi se u skladu sa zakonom. Osobni podaci ne smiju se koristiti izvan svrhe zbog koje su prikupljeni, osim u svrhu vođenja kaznenog postupka ili zaštite sigurnosti , na način propisan zakonom. Poduzete su sve potrebne mjere zaštite podataka, u skladu s utvrđenim standardima i postupcima, potrebne za zaštitu podataka od gubitka, uništenja, neovlaštenog pristupa, izmjene, otkrivanja ili bilo koje druge zlouporabe.

Prikupljeni podaci nisu dostupni, niti se razmjenjuju s drugim organizacijama koje su izvan sustava pripreme i uređivanja stranica, osim u slučajevima predviđenim zakonom. Podaci se neće koristiti u svrhe koje nisu u skladu sa zakonom ili na bilo koji drugi način koji bi mogao biti štetan za vas, uključujući narušavanje vaše privatnosti.

Prikupljanje podataka
U nekim dijelovima naše web stranice, poput stranice za kontakt, moramo tražiti osobne podatke o vama kako bismo vam omogućili ostvarivanje određenih prava, pristup zakladi ili postavljanje pitanja u vezi s radom same zaklade. To radimo pomoću internetskih obrazaca i svaki put kad nam pošaljete svoje podatke e-poštom. Podaci koje dobivamo od vas mogu sadržavati vaše ime i e-adresu. Nećemo vas tražiti dodatne podatke koji nisu potrebni ili nema opravdanog razloga da ih pružite za dobivanje usluge koju ste zatražili. Također, vaši e-mailovi i pitanja koja nam šaljete mogu sadržavati i podatke o vama. Kad posjetite našu stranicu, možete nam ostaviti neke podatke i informacije, a da toga niste svjesni. Na primjer, kako bismo poboljšali i prilagodili web stranicu vašim potrebama, od vas prikupljamo neosobne podatke, npr. informacije o vrsti tražilice, operacijskom sustavu i stranicama koje ste posjetili. Koristimo kolačiće i druge internetske tehnologije za održavanje naših mrežnih programa za prezentaciju i e-poštu. Te tehnologije ne koristimo za prikupljanje ili pohranu vaših osobnih podataka.

Korištenje prikupljenih podataka
Kada posjetite našu web stranicu, Podaci o imenu domene koje primimo ne koriste se za vašu osobnu identifikaciju. Na temelju tih i drugih podataka mjerimo broj posjeta našoj web stranici, prosječno vrijeme provedeno na web mjestu, pregledane stranice itd. Te podatke koristimo isključivo za mjerenje učestalosti korištenja naše web stranice i za poboljšanje njezinog sadržaja (google analytics).

Otkrivanje podataka
Podaci koje dijelite s nama pohranjeni su na poslužiteljima u našoj hosting tvrtki, a mogu im pristupiti samo osobe zadužene za održavanje naše web stranice i druge podružnice unutar naše tvrtke i mogu se koristiti u svrhe za koje ste dali svoje odobrenje. Skupne podatke o korištenju naše web stranice možemo također prenijeti trećim stranama, ali to neće uključivati ​​podatke na temelju kojih možete biti identificirani. Osim kako je propisano zakonom, nećemo na bilo koji način učiniti dostupnim ili distribuirati podatke o vama koje nam pružate bez vašeg prethodnog pristanka.

Sigurnost
Naš web tim u suradnji s odabranom hosting tvrtkom primjenjuje stroge mjere fizičke, elektroničke i administrativne zaštite kako bi zaštitio podatke o vama od pristupa neovlaštenih osoba i od ilegalne obrade, slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja na mreži i izvan nje. Informacije o vama čuvat ćemo u zakonskom roku ili u razumnom roku u slučaju da zakon to ne regulira. Zaklada dužna je osigurati sigurnost osobnih podataka koje obrađuje. Kako bi spriječila neovlašteni pristup ili otkrivanje, održala točnost podataka i osigurala odgovarajuću upotrebu osobnih podataka, Zaklada usvojila je odgovarajuće fizičke, elektroničke i administrativne postupke za zaštitu i zaštitu osobnih podataka koje obrađuje. Zaklada “Spomen-dom bana Josipa Jelačića” nastoji zaštititi privatnost osobnih podataka koje obrađuje, a slučajno otkrivanje je malo vjerojatno. U slučaju takvog neplaniranog otkrivanja, Zaklada “Spomen-dom bana Josipa Jelačića” poduzet će sve korake kako bi ograničila i ispravila otkrivanje.